Neem contact op

Omschrijft u alstublieft zo volledig en duidelijk mogelijk uw vraag of verzoek in het veld 'bericht'. 

Op dit moment is VBLA nog niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer, maar wel via Skype. Indien u graag telefonisch contact op wilt nemen, maar u de kosten van het bellen naar het Verenigd Koninkrijk wilt vermijden, vermeld dan uw Skype ID of uw telefoonnummer bij uw bericht zodat VBLA u kan bellen. 

Na ontvangst van uw verzoek, neemt VBLA zo snel mogelijk contact met u op. 

Get in touch

Please describe your query as complete and clear as possible in the 'message' field.

After your request has been received, VBLA will be in touch with you shortly.

naam/name *
naam/name

168 Velperweg
Arnhem, GE, 6824 MD
Netherlands

Van Baren Legal Advice advises creative professionals about the way they can protect their products and designs and provides them with legal tools for their business. Informal communication, good quality services and reasonable fees are its core values. info@vanbarenlegaladvice.com

Tarieven

Tarieven

 

VBLA hanteert een helder en transparant prijsbeleid. Niet alleen zijn wij voordeliger dan traditionele advocatenkantoren, wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat u vooraf helemaal op de hoogte bent van en toestemming geeft voor alle kosten.

Wij werken op basis van een uurtarief. Wij rekenen geen administratie- of kantoorkosten.

Bij spoedklussen kunnen wij een extra 20% in rekening brengen.

Op al onze tarieven wordt 21% BTW in rekening gebracht. Bij klanten die zijn gevestigd in een andere EU lidstaat en die ons kunnen voorzien van een geldig BTW nummer, wordt de BTW verlegd.

START-UPS

Omdat wij graag van begin af aan betrokken zijn bij start-ups en wij geloven in het nut van lange-termijn samenwerkingen, bieden wij nieuwe klanten een lager uurtarief voor de eerste maanden waarin we met elkaar werken. Heb je interesse in onze diensten voor start-ups, kijk dan ook eens op onze pagina voor start-ups.