Neem contact op

Omschrijft u alstublieft zo volledig en duidelijk mogelijk uw vraag of verzoek in het veld 'bericht'. 

Op dit moment is VBLA nog niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer, maar wel via Skype. Indien u graag telefonisch contact op wilt nemen, maar u de kosten van het bellen naar het Verenigd Koninkrijk wilt vermijden, vermeld dan uw Skype ID of uw telefoonnummer bij uw bericht zodat VBLA u kan bellen. 

Na ontvangst van uw verzoek, neemt VBLA zo snel mogelijk contact met u op. 

Get in touch

Please describe your query as complete and clear as possible in the 'message' field.

After your request has been received, VBLA will be in touch with you shortly.

naam/name *
naam/name

168 Velperweg
Arnhem, GE, 6824 MD
Netherlands

Van Baren Legal Advice advises creative professionals about the way they can protect their products and designs and provides them with legal tools for their business. Informal communication, good quality services and reasonable fees are its core values. info@vanbarenlegaladvice.com

Over

 

Van Baren Legal Advice (VBLA) biedt professioneel juridisch advies en begeleiding voor creatieve bedrijven en professionals. Ons specialisme is intellectueel eigendomsrecht: met name auteursrecht, designrecht, merkenrecht en aanverwante rechten. Octrooirecht valt buiten onze expertise.

Wij helpen onze klanten graag hun ontwerpen te beschermen en wij stellen hen in staat op juridisch verantwoorde wijze zaken te doen. Wij gaan graag met onze klanten om op een ontspannen en persoonlijke wijze.

NO-NONSENSE

Wij hebben een no-nonsense aanpak zonder verborgen kosten en zijn beschikbaar voor elk probleem en elke vraag, hoe klein of groot ook. Ontwerpers die eenmalig hulp nodig hebben, maar ook start-ups en bedrijven die op zoek zijn naar een juridische vraagbaak gedurende de levensloop van hun bedrijf – VBLA neemt de juridische last van hun schouders en biedt uitstekende begeleiding met een persoonlijke tint.

VBLA is opgericht in 2016 door Arjen van Baren, die niet alleen jaren ervaring heeft als jurist binnen de rechtspraak, maar ook een master titel in civielrecht en strafrecht bezit, verkregen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Arjen heeft bovendien een postgraduate diploma in copyright law behaald aan King’s College London, waarbij de nadruk lag op het recht van zowel het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten als de Europese Unie. Arjen breidt zijn kennis graag uit en houdt deze tegelijkertijd up-to-date door het regelmatig volgen van diverse cursussen. Zo behaalde hij ook een postgraduate certificate in copyright law aan de prestigieuze Harvard Law School in Boston, USA. Arjen is ook gecertificeerd trademark paralegal van The Chartered Institute of Trademark Attorneys in Engeland. 

PARTNERS

VBLA werkt samen met en is ook als extern consultant verbonden aan South Bank Legal, een advocatenkantoor gevestigd in Londen, en met Huesmann Advocaten, gevestigd in Amsterdam.