Neem contact op

Omschrijft u alstublieft zo volledig en duidelijk mogelijk uw vraag of verzoek in het veld 'bericht'. 

Op dit moment is VBLA nog niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer, maar wel via Skype. Indien u graag telefonisch contact op wilt nemen, maar u de kosten van het bellen naar het Verenigd Koninkrijk wilt vermijden, vermeld dan uw Skype ID of uw telefoonnummer bij uw bericht zodat VBLA u kan bellen. 

Na ontvangst van uw verzoek, neemt VBLA zo snel mogelijk contact met u op. 

Get in touch

Please describe your query as complete and clear as possible in the 'message' field.

After your request has been received, VBLA will be in touch with you shortly.

naam/name *
naam/name

168 Velperweg
Arnhem, GE, 6824 MD
Netherlands

Van Baren Legal Advice advises creative professionals about the way they can protect their products and designs and provides them with legal tools for their business. Informal communication, good quality services and reasonable fees are its core values. info@vanbarenlegaladvice.com

Home

JURIDISCH ADVIES
VOOR CREATORS & START-UPS

 

Als creator – of je nu een app lanceert als start up, onafhankelijk ontwerper bent of software ontwikkelt – is het overal ter wereld beschermen van je ontwerpen erg belangrijk.

Van Baren Legal Advice kent de juridische ins en outs van intellectueel eigendom en contractenrecht en helpt jouw onderneming graag op weg. VBLA kan je helpen bij:


Creëer jij dingen en heb je professioneel juridisch advies of hulp nodig, kijk dan naar ons uitgebreid aanbod van diensten en neem gerust contact met ons op. We horen graag over u en uw bedrijf. 


Heb je een start up? Wij kunnen je helpen. Start-ups die een juridisch adviseur zoeken om in elke fase van hun bedrijf aan te spreken – VBLA kan de last van juridische vragen en kwesties van je schouders nemen en verschaft uitstekende begeleiding op een persoonlijke wijze.

 

 
rootads-logo.png

“Ik leerde Arjen kennen via een netwerkorganisatie in Amsterdam. Hij heeft meerdere contracten opgesteld voor mijn startup. We zijn erg tevreden met zijn werk en zullen zeker met hem samen blijven werken in de toekomst. Arjen heeft een open houding en een persoonlijke aanpak in zijn werk. Hij doet altijd wat het beste is voor jouw bedrijf, maar geeft ook kritiek waar nodig. Kortom: Arjen’s advies is zeer nuttig en benodigd, zeker wanneer je in een creatieve industrie werkzaam bent en professioneel juridisch advies nodig hebt. Het bespaart je een hoop werk nu en in de toekomst. Hij biedt een one-stop-shop voor al je juridische kwesties en vragen.”

 Arthur van Ree, co-founder start-up Rootads


VOOR WIE WIJ WERKEN