Neem contact op

Omschrijft u alstublieft zo volledig en duidelijk mogelijk uw vraag of verzoek in het veld 'bericht'. 

Op dit moment is VBLA nog niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer, maar wel via Skype. Indien u graag telefonisch contact op wilt nemen, maar u de kosten van het bellen naar het Verenigd Koninkrijk wilt vermijden, vermeld dan uw Skype ID of uw telefoonnummer bij uw bericht zodat VBLA u kan bellen. 

Na ontvangst van uw verzoek, neemt VBLA zo snel mogelijk contact met u op. 

Get in touch

Please describe your query as complete and clear as possible in the 'message' field.

After your request has been received, VBLA will be in touch with you shortly.

naam/name *
naam/name

168 Velperweg
Arnhem, GE, 6824 MD
Netherlands

Van Baren Legal Advice advises creative professionals about the way they can protect their products and designs and provides them with legal tools for their business. Informal communication, good quality services and reasonable fees are its core values. info@vanbarenlegaladvice.com

Tarieven

Tarieven

 

VBLA heeft geen verborgen kosten. Niet alleen zijn wij voordeliger dan traditionele advocatenkantoren, wij zorgen er ook voor dat u vooraf helemaal op de hoogte bent van en toestemming geeft voor de kosten.

Wij hanteren verschillende tariefsoorten. Samen met u zullen wij vooraf vaststellen welke soort het beste bij uw situatie en behoeftes past. Wanneer u een spoedklus heeft, zullen wij in het algemeen 20 % extra in rekening brengen. Neemt u contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

VASTE PRIJS

Sommige diensten leveren wij tegen een vast tarief. Dit geldt voor ongecompliceerde zaken zoals begeleiding bij een registratieprocedure, een standaardbrief naar een inbreukmaker of een relatief gemakkelijk contract.

 

UURTARIEF

Wanneer een zaak complexer is of een meer op maat gesneden oplossing nodig is, kunnen wij voorstellen om ons werk te verrichten op basis van de tijd die daadwerkelijk aan uw zaak besteed wordt. Wij hanteren dan een uurtarief. U kunt vooraf om een inschatting vragen van de tijd die wij nodig hebben. Mochten wij tijdens de werkzaamheden tot de conclusie komen dat meer tijd nodig is dan vooraf ingeschat, dan wordt dit met u overlegd om te voorkomen dat u met onverwachte kosten te maken krijgt.

 

START-UPS

Heb je een start up en zoek je een samenwerking voor de langere termijn gedurende de verschillende fasen van je bedrijf, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden aantrekkelijke pakketten voor klanten die op langere termijn op zoek zijn naar een juridische partner. Kijk hier voor meer info specifiek voor start-ups.