Neem contact op

Omschrijft u alstublieft zo volledig en duidelijk mogelijk uw vraag of verzoek in het veld 'bericht'. 

Op dit moment is VBLA nog niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer, maar wel via Skype. Indien u graag telefonisch contact op wilt nemen, maar u de kosten van het bellen naar het Verenigd Koninkrijk wilt vermijden, vermeld dan uw Skype ID of uw telefoonnummer bij uw bericht zodat VBLA u kan bellen. 

Na ontvangst van uw verzoek, neemt VBLA zo snel mogelijk contact met u op. 

Get in touch

Please describe your query as complete and clear as possible in the 'message' field.

After your request has been received, VBLA will be in touch with you shortly.

naam/name *
naam/name
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Klanten

De klantenkring van VBLA bestaat uit, veelal in creatieve industries werkzame, individuen en start-ups, die professioneel, maar betaalbaar, juridische begeleiding zoeken. Wij verwelkomen u graag in ons klantenbestand.

“Ik leerde Arjen kennen via een netwerkorganisatie in Amsterdam. Hij heeft meerdere contracten opgesteld voor mijn startup. We zijn erg tevreden met zijn werk en zullen zeker met hem samen blijven werken in de toekomst. Arjen heeft een open houding en een persoonlijke aanpak in zijn werk. Hij doet altijd wat het beste is voor jouw bedrijf, maar geeft ook kritiek waar nodig. Kortom: Arjen’s advies is zeer nuttig en benodigd, zeker wanneer je in een creatieve industrie werkzaam bent en professioneel juridisch advies nodig hebt. Het bespaart je een hoop werk nu en in de toekomst. Hij biedt een one-stop-shop voor al je juridische kwesties en vragen.” Arthur van Ree, co-founder start-up Rootads

“Ik leerde Arjen kennen via een netwerkorganisatie in Amsterdam. Hij heeft meerdere contracten opgesteld voor mijn startup. We zijn erg tevreden met zijn werk en zullen zeker met hem samen blijven werken in de toekomst. Arjen heeft een open houding en een persoonlijke aanpak in zijn werk. Hij doet altijd wat het beste is voor jouw bedrijf, maar geeft ook kritiek waar nodig. Kortom: Arjen’s advies is zeer nuttig en benodigd, zeker wanneer je in een creatieve industrie werkzaam bent en professioneel juridisch advies nodig hebt. Het bespaart je een hoop werk nu en in de toekomst. Hij biedt een one-stop-shop voor al je juridische kwesties en vragen.”

Arthur van Ree, co-founder start-up Rootads

"Arjen is zeer professioneel en levert altijd op tijd kwalitatief goed werk. Hij kent het wettelijk systeem en zijn details, zodat hij op creatieve wijze problemen vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. Hij is vriendelijk, benaderbaar en open, en geeft een ieder die met hem werkt het gevoel dat er onderling vertrouwen is."  Mario Raimondi, founder & executive director El Desafio

"Arjen is zeer professioneel en levert altijd op tijd kwalitatief goed werk. Hij kent het wettelijk systeem en zijn details, zodat hij op creatieve wijze problemen vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. Hij is vriendelijk, benaderbaar en open, en geeft een ieder die met hem werkt het gevoel dat er onderling vertrouwen is." 

Mario Raimondi, founder & executive director El Desafio

“Voor een ontwerper is gekopieerd worden een open zenuw. Ontwerpen zijn vaak heel persoonlijk, en als anderen hier ongevraagd misbruik van maken is dat frustrerend en uiteraard ook schadelijk. Toch merk ik dat veel ontwerpers, inclusief ik zelf, vaak hun kop in het zand steken als het om het beschermen van hun ontwerpen gaat. Reden is het idee dat het ingewikkeld en duur zou zijn.  Door zijn heldere en vooral ontzorgende aanpak zorgt Arjen ervoor dat het hele proces een stuk laagdrempeliger wordt. Hij geeft goed advies over welke registraties wel en welke niet nuttig zijn (ook met het oog op de kosten), en hij biedt uitstekende begeleiding bij de aanvraag zelf.”  Ronald Knol, meubelontwerper/eigenaar RKNL

“Voor een ontwerper is gekopieerd worden een open zenuw. Ontwerpen zijn vaak heel persoonlijk, en als anderen hier ongevraagd misbruik van maken is dat frustrerend en uiteraard ook schadelijk. Toch merk ik dat veel ontwerpers, inclusief ik zelf, vaak hun kop in het zand steken als het om het beschermen van hun ontwerpen gaat. Reden is het idee dat het ingewikkeld en duur zou zijn.  Door zijn heldere en vooral ontzorgende aanpak zorgt Arjen ervoor dat het hele proces een stuk laagdrempeliger wordt. Hij geeft goed advies over welke registraties wel en welke niet nuttig zijn (ook met het oog op de kosten), en hij biedt uitstekende begeleiding bij de aanvraag zelf.” 

Ronald Knol, meubelontwerper/eigenaar RKNL